Zvijezde Ruže vjetrova i Larinog izbora rasturile u graničaru

Spuštanjem zastave i gašenjem plamena, u srijedu su u Zaprešiću gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i gradonačelnik Zaprešića Željko Turk, svečano zatvorili 16. Sportske igre mladih.

18.10.2012.
9:30
VOYO logo

"Osobita mi je čast zahvaliti se Vladi RH što je ove godine bila pokrovitelj Igara na kojima je sudjelovalo 83.374 sudionika, a u ovoj prigodi posebno ističem ministra Željka Jovanovića i Antu Kotromanovića", rekao je predsjednik Organizacijskog odbora Sportskih igara mladih Zdravko Marić.

"Zahvaljujem se izaslaniku Vlade RH Petru Skansiju i izaslaniku Predsjednika RH Branku Tušeku, a posebno pozdravljam našeg ambasadora Milana Bandića koji toliko vjeruje u ovu našu manifestaciju", dodao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sportske igre mladih su doista izvrsna priča i ja vam u ime Vlade RH i u ime Ministarstva znanosti i obrazovanja mogu obećati da ćemo se u budućnosti potruditi napraviti još čvršću suradnju", naglasio je u prepunoj dvorani srednje škole Ban Josip Jelačić, zamjenik ministra znanosti i obrazovanja Petar Skansi.

U ime Zagrebačke županije koja je ove godine prema broju sudionika prvi put pretekla Splitsko-dalmatinsku županiju, okupljene je pozdravio dožupan Rudolf Vujević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnje Igre organizirane su prema novom konceptu po kojem su svi županijski pobjednici direktno otputovali u Split. Na taj način ovog je ljeta u Splitu boravilo pet tisuća sudionika, a na večerašnjem zatvaranju proglašeni su i dobitnici nagrade za Fair play koji će uskoro otputovati na utakmicu Real Madrida. U Španjolsku, u posjet Kraljevskom klubu putuju Petra Pezelj, Ana Jelenčić, Tomislav Ivančić i košarkaška ekipa Dečki iz Đakova.

Nakon same ceremonije zatvaranja, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić rekao nam je kako je sretan što u ime grada može svjedočiti kako ova najveća sportska amaterska manifestacija svake godine sve više raste, a gradonačelnik i domaćin Željko Turk je priznao kako je osobito radostan što su se ovogodišnje Igre i otvorile i zatvorile u gradu mladih – Zaprešiću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku svečanosti zatvaranja održana je revijalna utakmica u graničaru u kojoj su snage odmjerili glumci iz serije Larin izbor – Ornela Vištica i Dino Rogić te glumice iz Ruže vjetrova Petra Cicvarić i Karmen Sunčana Lovrić. S druge strane terena dočekala ih je ekipa serije Stipe u gostima koja je na teren izašla u najjačem sastavu: Filip Radoš, Vedran Mlikota, Hrvoje Kečkeš i Goran Navojec. Iako je mušku ekipu pojačala trenerica Tihana Nemčić, pobjedu su na kraju ipak odnijele ekipe Larinog izbora i Ruže vjetrova.

"Ma, ja sam već u godinama, a ove glumice su i mlade i poletne. Nije lako protiv njih", našalio se Filip Radoš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podržavamo Sportske igre mladih jer smo se i same bavile sportom rekle su Petra Cicvarić i Karmen Sunčana Lovrić, a Ornela Vištica nam je priznala kako je baš dobro što su baš udružene snage ove dvije popularne serije odnijele na kraju pobjedu."

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo