NOVI DERBI NA MAKSIMIRU / Zoran Mamić dijeli lekcije Tudorovim suradnicima

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Uoči novog obračuna dvaju najvećih hrvatskih klubova, ovoga put u četvrtfinalu Kupa, utakmicu je najavio strateg Dinama Zoran Mamić koji smatra da Hajduk ne može ponuditi ništa novo u odnosnu na nedjeljni derbi.

3.12.2013.
13:08
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

"Očekujem sličnu utakmicu kao i u nedjelju uz povoljniji rezultat. Teško da Hajduk može ponuditi nešto novo, predobro se poznajemo", rekao je Zoran Mamić naglasivši da očekuje puno bolju predstavu stoperskog para Addy - Šimunić koji se nije proslavio, pogotovo u prvom poluvremenu nedjeljne utakmice.

"Vjerojatno na Šimunića utječe i sva ova halabuka oko njega, ni on nije imun na to, ali izdržat će", dodao je trener Dinama i ponovno se vratio na  suđenje u nedjeljnom derbiju koji je završio 2:2 nakon što je Maglica zabio gol u nadoknadi vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez obzira na mišljenje sudačke komisije, uvjeren sam ne samo da je bila ruka kod zadnjeg gola Hajduka, nego i zaleđe, ali ne zamjeram sucima ništa jer svatko može pogriješiti. Mi smo, bez obzira na to, trebali odigrati bolje", naglasio je Zoki Mamić te udijelio pokoji savjet pomoćnicima svog kolege Igora Tudora.

"Imam dobronamjerni savjet klupi Hajduk - Tudor radi odličan posao i volio bih da ga njegova klupa prati u tome, a ne da na svaku odluku suca skaču i vrijeđaju. Bojim se pomisliti što bi bilo da je Dinamo dao takav gol u sudačkoj nadoknadi, vjerojatno sa svog stadiona ne bi mogli izaći", našalio se Mamić mlađi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

V.D. treneru te sportskom direktoru Dinama nije baš najbolje sjelo što je njihovu školu nogometa napustio vrsni stručnjak Romeo Jozak, ali poziv HNS-a se ne odbija, kaže Mamić, dodavši da će Jozakov nasljednik najvjerojatnije biti Marijan Vlak.

Komentirao je i nepravomoćnu presudu kojom je njegov brat Zdravko Mamić oslobođen optužbe da je u ožujku ove godine u radijskoj emisiji poticao na nasilje i mržnju prema ministru znanosti Željku Jovanoviću te pripadnicima srpske nacionalne manjine.

"Jedino je takva presuda i logična. Već sam vam više puta govorio da Zdravko ne misli nikome zlo, a ako nekada i kaže možda malo grublje riječi, vjerojatno je bio i isprovociran", branio je Zoran Mamić svoga brata dodavši da "stoji iza svake Zdravkove riječi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo