Zoki je glavni i u 42. godini: 'Ne znam koje mi je ovo SP'

'Nemam pojma koje mi je ovo svjetsko prvenstvo! Sjećam se da sam prvi put na SP-u nastupio 1987.

5.5.2011.
21:54
VOYO logo

Hrvatska stolnoteniska reprezentacija krenula je u Nizozemsku gdje u nedjelju počinje Svjetsko pojedinačno prvenstvo. U Rotterdamu će u muškoj konkurenciji zaigrati Zoran Primorac, Andrej Gaćina, Ivan Juzbašić, Roko Tošić i Tomislav Kolarek, dok će u ženskom ždrijebu biti Tamara Boroš, Cornelia Molnar i hrvatska Kineskinja Yuan Tian.

Najstariji član hrvatske ekspedicije Zoran Primorac će upravo u Nizozemskoj 10. svibnja proslaviti svoj 42. rođendana. Na svjetskim prvenstvima, kojima i ne pamti broj, Zoki je osvojio ukupno šest medalja, a posljednju 1999. u Eindhovenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to koliko ima dobrih kineskih, njemačkih, japanskih i korejskih igrača, rangiran sam kao 33.-34. igrač. Bit će teško proći drugo kolo u kojem me odmah čeka nositelj", istaknuo je Primorac koji je, u šali, otkrio i godinu u kojoj će konačno zaključiti dugačku karijeru.

"Kud ćete ljepši oproštaj nego na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. godine", ispalio je najbolji hrvatski stolnotenisač koji bi tada 'samo' 47 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo