ZOI / ZOI Peking: SAD vodeće u ekipnom natjecanju nakon prvog dana

Image

Reprezentacija SAD-a vodeća je nakon prvog dana Zimskih olimpijskih igara u Pekingu.

4.2.2022.
12:15
VOYO logo

Reprezentacija SAD-a vodeća je nakon prvog dana ekipnog natjecanja u klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu tijekom kojeg su kratki program odradili klizači te plesni i sportski parovi.

Po maksimalnih 10 bodova za SAD osvojili Nathan Chen, koji je imao najbolji kratki program kod klizača, te Madison Hubbell i Zachary Donohue, koji su najbolje odradili kratki program plesnih parova. Usto su Alexa Knierim i Brandon Frazier donijeli osam bodova trećim mjestom kod sportskih parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugom mjestu nalaze se najveći favoriti za zlato uoči natjecanja Rusi sa 26 bodova. Viktorija Sinicina i Nikita Kacalapov bili su drugi u plesnim parovima, a Anastazija Mišina i Aleksandar Galjamov drugi u sportskim parovima, dok je Mark Kondratjuk bio tek treći kod klizača.

Treće mjesto zauzima domaća reprezentacija Kine sa 21 bodom, ponajprije zahvaljujući prvom mjestu Sui Wenjing i Han Conga u plesnim parovima, dok je četvrti Japan sa 20 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje se nastavlja u nedjelju kada će klizačice imati kratki program, a klizači slobodni program, dok će se odličja dijeliti u ponedjeljak nakon što slobodni program otkližu plesni i sportski parovi te klizačice.


Zimske Olimpijske igre možete pratiti na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo