NITKO NIJE OZLIJEĐEN / ZOI: Hrvatski bob se prevrnuo na "stazi smrti"

Image

Hrvatski olimpijci prevrnuli su se pri brzini od 147 kilometara na sat. Nesreća se dogodila na stazi u Whistleru, na kojoj je uoči početka Olimpijskih igara u Vancouveru poginuo gruzijski sanjkaš.

23.2.2010.
7:28
VOYO logo

VANCOUVER - Hrvatska posada boba četverosjeda prevrnula se u ponedjeljak tijekom neslužbenog treninga na olimpijskoj stazi u Whistleru, na istom zavoju na kojem je dan prije otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Vancouveru poginuo gruzijski sanjkaš Nodar Kumaritašvili. Srećom, nitko od hrvatskih olimpijca nije ozlijeđen.

Ivan Šola, Mate Mezulić, Slaven Krajačić i Igor Marić izgubili su kontrolu nad bobom na kobnom 13 zavoju pri brzini od 147 kilometara na sat. Tijekom prevrtanja se iskrivila prednja upravljačka osovina, a hrvatski će olimpijci, bez obzira na situaciju, nastaviti natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na istom su treningu sa staze izletjeli svjetski viceprvaci u latvijskoj posadi, a ekipe Švicarske su odustale od natjecanja.

Dan ranije je na istoj stazi izletio i britanski bob dvosjed pa organizatori poduzimaju sve potrebne mjere kako bi osigurali stazu u Whistleru, koja je već dobila naziv "staza smrti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo