NEREDI U GABELI / Žestoki obračun Torcide i policije, ima i krvavih glava!

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL/ARHIVA

Neposredno prije početka memorijalnog turnira u spomen na nekadašnjeg Hajdukova igrača Andriju Ankovića, koji se odigrava u njegovom rodnom mjestu Gabeli, pripadnici Torcide koji su stigli iz Splita nisu htjeli platiti ulaznice.

16.1.2015.
13:50
Ivana Ivanovic/PIXSELL/ARHIVA
VOYO logo

Huligani iz navijačke skupine Torcide napali su u petak oko podneva policijske snage u Gabeli kod Čapljine, a prema prvim informacijama četiri su osobe ozlijeđene, izvijestili su policija i mediji.

Neposredno prije početka memorijalnog turnira u spomen na nekadašnjeg Hajdukova igrača Andriju Ankovića, koji se odigrava u njegovom rodnom mjestu Gabeli, pripadnici Torcide koji su stigli iz Splita nisu htjeli platiti ulaznice. Nakon naguravanja bacili su suzavac i kamenjem zasuli pripadnike temeljne i specijalne policije te rušili ogradu oko stadiona. Policija je odgovorila na napad te se dio od 150 članova Torcide razbježao, da bi se nakon kraćeg vremena ponovno vratili blizu stadiona i najprije verbalno vrijeđali, a nakon toga se i fizički sukobili s policijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom prigodom su, prema policijskim navodima, ozlijeđena trojica pripadnika specijalne policije koji su prebačeni u Dom zdravlja u Čapljini, dok je jedan pripadnik Torcide vozilom hitne pomoći odvezen do Doma zdravlja u Metkoviću. U pomoć policijskim snagama u Čapljini upućeno je i pojačanje specijalne policije iz Mostara.

Na nogometnom turniru u Gabeli sudjeluju domaćin GOŠK, Hajduk, Široki Brijeg i sarajevski Željezničar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo