Rakitić pozitivan / 'Želja za uspjehom uistinu je velika i napravit ćemo veliki rezultat'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Velika je čast igrati za reprezentaciju, mnogi bi voljeli biti na našem mjestu. Trebamo dobro otvaranje protiv Brazila', naglasio je Raketa.

28.5.2014.
15:51
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić istaknuo je da 'Vatreni' idu na Svjetsko prvenstvo napraviti veliki rezultat, te da je nakon klupskih uspjeha sa Sevillom, odnosno osvajanja Europske lige, pun pozitivne energije.

"Velika je čast igrati za reprezentaciju, mnogi bi voljeli biti na našem mjestu. Trebamo dobro otvaranje protiv Brazila. Poštujemo sve protivnike, ali želimo proći ovu tešku skupinu, a onda ćemo vidjeti što se eventualno može dalje. Želja za uspjehom uistinu je velika i idemo na Svjetsko prvenstvo napraviti veliki rezultat. Moja je uloga u reprezentaciji nešto drugačija nego u klubu, ali nadam se da ću biti jednako dobar i dati svoj doprinos, u skladu s onime što izbornik traži od mene. Dat ću sve od sebe, a nakon klupskih uspjeha pun sam pozitivne energije", kazao je danas Rakitić na reprezentativnim pripremama u u Bad Tatzmannsdorfu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je pohvalio kako su koncipirani treninzi reprezentacije. "Sada se radi vrlo intenzivno kako bismo bili pravi za ono što dolazi. Nemamo previše vremena i moramo stisnuti zube. Važno je da budemo disciplinirani, treninzi su jako zanimljivi iz dana u dan. Ne smijemo previše razmišljati o ozljedama, moramo maksimalno ići na treninzima", dodao je.

U Schalkeu i Sevilli imao je prilike upoznati dvojicu kamerunskih reprezentativaca. "Matip i Mbia jako su čvrsti u dvobojima i jako je neugodno igrati protiv njih. Mbia nikad ne staje, usprkos umoru, grčevima i bolovima", rekao je kapetan Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče nagađanja o mogućoj promjeni kluba, Rakitić je kazao: "Ne razmišljam o tome, a Sevillu jako volim i cijenim. Dok ne odlučim, razmišljam samo o reprezentaciji i pripremama za Brazil".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo