PROCES KUPNJE / Želite u Brazil? Kreću prijave za skupocjene ulaznice

Image
Foto: http://hns-cff.hr/

Kako Hrvatska reprezentacija ima privilegiju da je sudionik utakmice otvorenja Prvenstva, cijena ulaznica za prvu utakmicu s Brazilom viša je od cijene ostalih utakmica u skupini jer je u cijenu uključen i spektakl svečanog otvaranja.

7.12.2013.
18:06
http://hns-cff.hr/
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez ima pravo na 8 posto kapaciteta stadiona za svaku utakmicu, a svi naši navijači kupnju ulaznica prijavljuju od 8. prosinca 2013. do 7. veljače 2014. godine na portalu za hrvatske navijače koji će sutra biti objavljen na službenim stranicama Svjetskog prvenstva.

Kako Hrvatska reprezentacija ima privilegiju da je sudionik utakmice otvorenja Prvenstva, cijena ulaznica za prvu utakmicu s Brazilom viša je od cijene ostalih utakmica u skupini jer je u cijenu uključen i spektakl svečanog otvaranja. Datumi, vremena, mjesta odigravanja i cijene ulaznica za sve utakmice u kojim Hrvatska može igrati su u prilogu.

Hrvatski navijači imaju mogućnost kupnje i paketa ulaznica pod nazivom "Team Specific Ticket Series" koji uključuje od 3 do 7 ulaznica za utakmice Hrvatske reprezentacije, po cijenama koje možete vidjeti u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica za osobe u kolicima, kako za pojedinačne utakmice, tako i za pakete ulaznica "Team Specific Ticket Series" jednake su cijenama ulaznica 3. kategorije a dodatno uključuju i besplatnu ulaznicu za osobnog pratitelja, piše na stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo