TRENER NIJE TEMA /

Zdravko Mamić za RTL: 'Navijam i drhtim za Slavena Bilića'

Po povratku iz Pariza, gdje je Dinamo upisao novi težak poraz u Ligi prvaka, Zdravko Mamić je svima poručio da 'trener uopće nije tema', a osvrnuo se i na nagađanja oko Bilićevog dolaska u Maksimir.

7.11.2012.
16:19
VOYO logo

"Pa trener je tu, uopće nije tema. Prema tome, idemo svi zajedno dalje", kratko je Dinamov izvršni predsjednik komentirao status Ante Čačića u klupi Dinama, a potom se osvrnuo na glasine da bi u Maksimir trebao stići bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić.

"Ne bih to uopće komentirao, osim što navijam i drhtim, ne samo za Slavena Bilića, nego i za sve njegove suradnika i za sve trener s ovog podneblja, jer uspjeh svakog trenera ili igrača s ovog podneblja je promocija i za mene osobno i za naš nogomet", diplomatski je odgovorio Maminjo proanaliziravši razloge poraza na Parku prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

"Utakmicu smo izgubili iz dva razloga: jedan su individualne greške i feleri, a drugi je fenomenalni Ibrahimović. To je prevaga koja je donijela taj rezultat, koji nije baš pravi odraz stanja na terenu, ali je potpuno zaslužen", dodao je Mamić.

A plan za dalje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo utakmicu po utakmicu, nije svijet stao. Ja ostajem kod toga da smo mi u Dinamu privilegirani da se družim s 'velikim dečkima', da smo u najznačajnijem klupskom natjecanju na svijetu. Dinamo mora i može bolje, koliko brzo, daj Bože da to bude već protiv Porta, ali mislim kako će ostvariti ona moja prognoza da će prvi bodovi, a ja sam to rekao prije početka grupe, stići u zadnjoj utakmici, koju ćemo dobiti ili odigrati neriješeno protiv Dinama Kijev", zaključio je Dinamov gazda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo