TUGA PREGOLEMA / Zdravko Mamić se pita: 'Da li da živim ili da umrem?'

Šef maksimirskog kluba iznimno je tužan zbog gubitka najvećeg saveznika. Nakon komemoracije Vlatku Markoviću u mikrofon RTL-a je rekao da već dva dana vodi bitku sa sobom i postavlja si sudbinska pitanja.

26.9.2013.
19:41
VOYO logo

Brojni prijatelji, igrači iz svih generacija, treneri i sportski djelatnici oprostili su se danas od bivšeg nogometaša, trenera, izbornika i predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Vlatka Markovića koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u zagrebačkoj bolnici Rebro u ponedeljak u 77. godini.

Bila je to dirljiva komemoracija na kojoj su govorili Vlatkovi bliski prijatelji, a omiljena slavonska glazba rasplakala je mnoga lica, pa je tako i bivša premijerka Jadranka Kosor pustila suzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužan je i Zdravko Mamić  jer je izgubio najvećeg saveznika, a nakon komemoracije je priznao o čemu razmišlja poslednjih dana.

"Pitam se da li uopće vredno živjeti. To su moja pitanja nakon smrti Vlatka Markovića. I to je što ova dva dana vodim bitku sa sobom - da li da živim ili da umrem", izjavio se izvršni predsjednik Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo