HAJDUK 'IŠČUPAO' POBJEDU / Zastrašujući uvjeti krivi za skroman rezultat

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Tudor je ocijenio da je Hajduk bio bolja momčad, ali i gosti iz Makedonije, po njemu, pokazali su se kao ozbiljna ekipa.

19.7.2013.
7:04
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Trener splitskog Hajduka IgorTudor nakon pobjede njegove momčadi u prvoj utakmici drugog pretkola Europske lige protiv makedonskog predstavnika Turnova rezultatom 2:1 izjavio je kako je ta pobjeda zaslužena, ali da je bilo zastrašujuće igrati na Poljudu bez publike.

"Ambijent je bio totalno antinogometni, bilo je zastrašujuće igrati bez publike, to je vrlo čudno za igrače", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoćnju utakmicu Hajduk je na Poljudu morao igrati bez publike pošto ga je Uefa kaznila zbog ranijeg nedoličnog ponašanja navijača.

Tudor je ocijenio da je Hajduk bio bolja momčad, ali i gosti iz Makedonije, po njemu, pokazali su se kao "ozbiljna ekipa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije bila naša najbriljantnija utakmica, ali pobijedili smo i s tom pobjedom idemo na uzvrat za tjedan dana u Makedoniju gdje domaćoj momčadi Turnova neće biti lako ostvariti pobjedu nad nama", kazao je Tudor.

Po njegovu tumačenju, za pobjedu većom gol razlikom protiv Turnova Hajduk je trebao imati tri il četiri raspoloženija igrača, ali to nije bio slučaj. Tudor smatra da su osim praznog stadiona na nogometaše Hajduka utjecali i medijski napisi prije utakmice u kojim se navodilo da će Hajduk lako ostvariti pobjedu protiv Turnova s više golova razlike

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvi medijski navodi motivirali su igrače Turnova, a nas su demotivirali", kazao je Tudor.

Trener Turnova ShefkiArifovski je istaknuo kako je poraz njegove momčadi na Poljudu rezultatom 1:2 aktivan za njegovu momčad i daje šansu njegovoj ekipi da nadoknadi taj rezultat u uzvratu u Makedoniji za tjedan dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivao sam više od Hajduka u večerašnjoj utakmici, bilo je dosta tinejdžera u splitskoj momčadi i vidjelo se da su neiskusni", kazao je Arifovski. Po njegovim riječima, Hajduk je igrao "previše naivno s dugim pasovima i beskrajnim dodavanjima", a to je, kako je rekao, odgovaralo njegovoj momčadi.

"Da nam je netko prije utakmice nudio rezultat 2:1 u korist Hajduka, mi bi to prihvatili, ali nakon utakmice žalim što rezultat nije bio neodlučan zato što smo primili drugi zgoditak našom greškom", rekao je Arifovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo