ZAŠTO JE ZATVOREN POLJUD? / Disciplinski sudac pobrojao sve grijehe Torcide, posebno im zamjera događanja od 69. do 72. minute

Image
Foto: PIXSELL, Miranda Cikotic/PIXSELL

Nedjeljna utakmica 27. kola Hajduk – Inter-Zaprešić i susret 29. kola Hajduk – Varaždin odigrat će se pred praznim tribinama

9.3.2020.
15:40
PIXSELL, Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac Prve HNL Alan Klakočer donio je odluke po prijavi službenih osoba s utakmica 25. kola hrvatskog prvenstva. najteže je prošao Hajduk.

Image
HNS ZATVORIO POLJUD: /

Hajduk objavio koliko će utakmica igrati pred praznim tribinama

Image
HNS ZATVORIO POLJUD: /

Hajduk objavio koliko će utakmica igrati pred praznim tribinama

"Ardian Ismajli, igrač HNK Hajduk zbog isključenja na utakmici Hajduk-Dinamo (dvije opomene) kažnjen je jednom utakmicom zabrane igranja i 3.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici Hajduk-Dinamo u više navrata od strane navijačke skupine Torcida na sjevernoj tribini stadiona evidentirano je paljenje oko 150 pirotehničkih naprava, a posebno u periodu od 69.-72. minute kada je upaljeno preko 100 pirotehničkih naprava pri čemu su 64 baklje ubačene na tartan stazu ispred sjeverne tribine. Sudac utakmice u 14. i 69. minuti morao je prekidati igru u ukupnom trajanju od 3 minute zbog ubačenih baklji u teren za igru. Također, u 12. i 30. minuti utakmice na sjevernoj tribini stadiona evidentirana su skandiranja neprimjerenog sadržaja.

Zbog prekršaja iz članka 67. i 88. DP HNS-a i učestalog ponavljanja istih na prvenstvenim utakmicama u tekućem prvenstvu HNK Hajduk je kažnjen odigravanjem dvije slijedeće prvenstvene ili kup utakmice (nakon konačnosti odluke) bez prisutnosti gledatelja na Gradskog stadiona Poljud i novčanom kaznom u iznosu od 40.000 kuna", navedeno je na službenoj stranici Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Zbog upaljene dvije baklje i jedne dimne kutije od strane pripadnika navijačke skupine BBB na istoj utakmici Dinamo je kažnjen novčanim iznosom od 5.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, sportski direktor NK Osijek Alen Petrović i djelatnik kluba Marin Skender, kažnjeni su ukorom zbog ulaska u tehnički prostor i prigovaranja sucima po završetku prvog poluvremena utakmice Istra 1961-Osijek. NK Varaždin mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog momčad

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo