tko čeka - dočeka / 'Zaslužio sam dobiti priliku u reprezentaciji'

'U svakom slučaju sigurno da sam zaslužio dobiti nekakvu priliku, a posebno kada Martin Novoselac više nije bio izbornik mlade reprezentacije', komentirao je Stanko Mršić.

25.11.2013.
9:06
VOYO logo

Jako poštujem rad Stanka i njegovu dugovječnost te kontinuitet u hrvatskim klubovima. Naravno, filozofija nogometne igre, moja i njegova, je različita s obzirom da ja preferiram malo napadačkiji stil igre, no nebitno. Ovisi o profilu igrača koje posjeduješ. Misliš da je i to jedan od razloga, s obzirom na broj utakmica HNL-u, što nikad nisi dobio priliku u naša dva kluba jer mnogi su se izmijenili. Je li to problem ili je problem PR-a ili imidža, upitao je Jeličić Mršića.

"Pa možda i tog, što ste rekli, zadnjeg. Ali u svakom slučaju sigurno da sam zaslužio, s obzirom da sam 23 godine u trenažnom procesu, da su jako veliki igrači prošli kroz moje ruke, da sam trebao dobiti nekakvu priliku, a posebno kada Martin Novoselac više nije bio izbornik mlade reprezentacije. Sigurno da sam trebao dobiti jednu situaciju, makar kroz reprezentaciju jer sam bio često i kroz ratno stanje, a sa igračima Slavonije i Baranje kao njihov selektor i da sam praktički prošao sve te igrače. Naravno, da je bilo malo više razumijevanja, mogao sam biti i u jednom i u drugom klubu, ali bit će prilika", kazao je Mršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo