SJAJNA POBJEDA RUKOMETAŠA U FRANCUSKOJ U LIGI PRVAKA / Zagreb nadomak četvrtfinala

Image

Hrvatski prvak pobijedio je 30-26 Chambery. Junak utakmice bio je Lazarov sa 11 pogodaka te izvrsni Škof na vratima.

28.2.2009.
18:48
VOYO logo

Protutnajo je Zagreb Chamberyjem! Na krilima raspoloženog Kirila Lazarova, koji je postigao 11 pogodaka, te na vratima izvrsnog Gorazda Škofa hrvatski prvak slavio je 30-26 u trećem kolu 2. skupine LP.  

Pobjeda nije bila upitna, tek kolika će biti razlika pogodaka. Zagreb je vodio od samog početka, ponekad i sa pet pogodaka razlike. Napad je uspješno predvodio Ivano Balić (5 pogodaka), realizatorski je bio vrlo raspoložen spomenuti Lazarov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedom je momčadi Senjanina Maglajlije i Mirka Bašića uzvratila momčadi koju predvodi Daniel Narcisse za poraz u Domu sportova prije dva tjedna, kada su Francuzi okrenuli sedam golova prednosti Zagreba u 32-30 pobjedu.

Zagreb sada ovisi sam o sebi. Za prolaz u četvrtfinale Lige prvaka potrebna je pobjeda u posljednjem kolu nad Pivovarnom Laško u zagrebačkoj Ledenoj dvorani. Poredak: 1. Chambery 8, 2. Rhein-Neckar Löwen 6, 3. Zagreb CO 6, 4. Celje PL 0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini 3, domaćim porazom od Veszprema 32-30, Ademar Leon naših Alilovića, Buntića i Bičanića oprostio se od Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike