NAJBOLJE U 2011. /

Zadržite dah jer bolje od ovoga niste vidjeli!

Image
Foto: Photos.com

U ovoj smo godini svjedočili nizu spektakularnih pogodaka i smiješnih autogolova te fenomenalnih poteza koji su slikom obišli cijeli svijet, a mi vam donosimo pet najboljih.

30.12.2011.
7:10
Photos.com
VOYO logo

Pogodak iz prve lige Hong Konga sigurno bi mogao konkurirati za najbolji autogol koji je ikada postignut, ali definitivno je uzeo titulu najljepšeg ove godine.



Danny Forrest engleski je nogometaš koji igra za niželigaša Guiseleyja, a njegovo ime obišlo je svijet nakon ovog fenomenalnog pogotka.



Katastrofalna pogreška afričkog vratara Virgila Vriesa zaprepastila je sve obožavatelje nogometa na afričkom kontinentu, ali ih je i pošteno nasmijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Bayer Leverkusena Eren Derdiyok škaricama je zabio jedan od ljepših golova, ako ne i najljepši zgoditak ove sezone.

U doigravanju za plasman u viši rang, sastali su se talijanski Termeno i Dro te su o pobjedniku odlučivali penali. Igrač Termena pogodio je prečku i vratar Droa počeo je slaviti. Dok je on trčao nije vidio da lopta ima neobičan "felš" te da je šest puta odskočila od travnjaka i završila u mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo