'KAPA DOLJE IGRAČIMA' / Zadovoljnog Štimca naljutili zvižduci navijača

Image
Foto: PIXSELL

Oduševljen je izbornik nastupom Jelavića, ali ne smatra da će zato Eduardo izgubiti njegovo povjerenje.

7.9.2012.
22:22
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Čestitam mojim igračima na vrijednoj pobjedi, igrali smo s puno rizika, a igrači s klupe su dali izniman doprinos u ovom uspjehu. Kapa dolje igračima, kazao je nakon pobjede na startu kvalifikacija za SP 2014 protiv Makedonije (1:0) izbornik IgorŠtimac.

Hrvatski nogometaši su pogotkom NikiceJelavića u 69. minuti pobjednički započeli kvalifikacije, a novi izbornik Igor Štimac ostvario je trijumf u svojoj prvoj službenoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica sa Švicarskom u Splitu nam je donijela puno trauma i trebalo se dignuti u utakmici u kojoj je Ćorluka bio ozlijeđen, a Modrić i još nekoliko igrača nedovoljno spremni. Srećom, bili smo mirni, nismo ipak došli do granice rizika kada smo mogli stradati. Radili smo na pripremama na taktičkim postavkama, koji će donijeti ploda ubuduće. Bilo je puno boljki, Makdonija nam je radila probleme i dolazili su lako u poziciju za šanse. Mi želimo promijeniti naš način igre, a nakon prve opasnije akcije Makedonije na ovoj utakmici, uvukla se nesigurnost u naše redove. Nije pomoglo ni malo negativnosti s tribina u prvom dijelu jer je mojim igračima itekako trebala podrška, a ne zvižduci", kazao je Štimac, koji se osvrnuo i na sljedećeg protivnika Belgiju u utorak.

"Belgija je vrlo kvalitetna momčad, no nama će biti lakše nakon ove pobjede i činjenice da imamo vrlo jaku klupu, koja može donijeti prednost pred svakom ekipom. Belgiju je uhvatila euforija, oni moraju pobijediti, a nama će biti lakše nego večeras. U ovoj skupini neće biti lako s nijednom momčadi", zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Makedonija je opasna ekipa koja može svakome uzeti bodove, kod kuće i na strani. Bitna su tri boda, ovo je novi početak, puno je novih stvari kod nas, novi izbornik, nova postavka igre i moramo biti zadovoljni. Imamo jaku klupu i to je odlučilo", kazao je nakon susreta kapetan Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo