FENOMENALNA ZAVRŠNICA /

Zadar osvetio Cibonu: Partizan pao u zadnjoj sekundi

Image
Foto: PIXSELL

U posljednjoj sekundi susreta Romeo Travis uspio je proslijediti loptu kroz obruč nakon Delaševa izbacivanja iz auta, a dodatnim slobodnim bacanjem zadarski je Amerikanac postavio konačnih 80-78.

20.12.2012.
9:31
PIXSELL
VOYO logo

Košarkaši Zadra u susretu su 14. kola regionalne ABA lige na svom terenu u dvorani Krešimira Ćosića u fenomenalnoj završnici svladali Partizan mt:s sa 80-78 (20-18, 17-21, 19-20, 24-19).

Završnih pet sekundi zadarskog susreta donijeli su dramu kakva je moguća samo u košarci, prvo je Ante Delaš pogodio tricu s gotovo osam metara kojom je donio Zadru vodstvo 77-75, no samo dvije sekunde potom je Davis Bertans pogodio tricu kojom je ponovno donio prednost gostima od 78-77, ali u posljednjoj je sekundi susreta RomeoTravis uspio proslijediti loptu kroz obruč nakon Delaševa izbacivanja iz auta, a dodatnim slobodnim bacanjem zadarski je Amerikanac postavio konačnih 80-78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Video:ArenaSport)

Najefikasniji u sastavu Zadra bio je Bariša Krasić sa 14 koševa, dok je Vladimir Lučić ubacio 15 za Partizan. Nakon 14 kola Zadar ima šest pobjeda i osam poraza, a Partizan mt:s devet pobjeda i pet poraza.

Podsjetimo, prije dvije godine Partizan je na ovaj način svladao Cibonu kada je Dušan Kecman 0,6 stotinki prije kraja donio naslov beogradskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo