Oktanski spektakl / Za vikend jubilarna 'Delta'

Image
Foto: PR fotografije

U zgradi Ine održana je prva press konferencija 40. Ina Delta rallya na kojoj su nazočni upoznati s detaljima jubilarnog izdanja ovog legendarnog natjecanja

7.5.2014.
20:00
PR fotografije
VOYO logo

Zahvalilo se Ini kao glavnom pokrovitelju i Gradu Zagrebu kao suorganizatoru, čime je 40. Ina Delta rallyju dato na većoj važnosti i vratilo  sjaj nekadašnjih Delti.

Gospođa Sandra Švaljak osvrnula se na važnost takvih događaja kao promociju grada Zagreba. I sama kao žena prati auto utrke već godinama. Direktor relija, Berislav Čegelj objasnio je sve vezano uz utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća zvijezda press konferencije ipak je bio naš peterostruki pobjednik Delte Juraj Šebalj, koji se zahvalio organizatorima na trudu koji ulažu u Deltu i kazao pritom kako je ponosan što smo došli do okrugle 40. Delte.

Automobil mu je spreman i jedva čeka da utrka počne. Osvrnuo se i na vremenske uvjete, jer je tradicija Delte da se izmjeni i kiša i sunce u kratkom vremenu, a izgleda kako će tako biti i ove godine. Natjecanje počinje u petak popodne u 17 sati ceremonijalnim startom iza zgrade Ine dok službeno natjecanje kreće u 19.00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba reći kako je, unatoč teškim prilikama u kojima se razvijala ova priredba, političkim i gospodarskim, “INA Delta Rally” postao priznato i prestižno natjecanje.

Četrdeseto jubilarno izdanje ove priredbe, sada ponovno pod imenom “INA Delta Rally”, je također s europskim predznakom - službenog FIA Rally prvenstva Srednje Europe (FIA Central European Zone), ali i mogućnošću napretka u više FIA sustave (Kup ili Prvenstvo Europe, te na kraju i Svjetsko rally prvenstvo (WRC),  što predstavlja novi izazov Organizatoru Auto klubu “INA DELTA” Zagreb i Suorganizatoru Gradu Zagrebu te Glavnom pokrovitelju INA Industrija nafte, ali svima drugima koji i dalje podupiru ovu priredbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo