SASTANAK NA VRHU / Za Luku Modrića je četvrtak Dan D

Modrić se prije odlaska u London obratio novinarima i rekao da u četvrtak ima sastanak s predsjednikom Tottenhama. 'Sve je moguće', rekao je Luka na upit što će se dogoditi nakon razgovora s Levyjem.

6.7.2011.
12:25
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš zaključio je svoj godišnji odmor i otputovao u London na početka priprema Tottenhama. U četvrtak se mora javiti treneru Harryju Redknappu, ali i predsjedniku Spursa Danielu Levyju s kojim će razgovarati o svojoj sudbini.

Luka Modrić je priznao da je i dalje sve moguće pa tako ostaje mogućnost njegovog prelaska u Chelsea ili Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije leta za London bivši nogometaš Dinama posjetio je stadion Maksimir u trenucima kada se maksimirsko ruglo pretvara u 'labuda'.

U pratnji izvršnog predsjednika hrvatskog prvaka Zdravka Mamića, člana Izvršnog odbora Ade Kožula i glasnogovornice Morane Đurčević, obišao je 'gradilište' i bio je impresioniran onim što je vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo izgleda vrhunski. Saznao sam što je sve u planu u sklopu uređenja i kada čujem kako će sve ovo izgledati za pet dana, naježim se. Ovaj klub uistinu zaslužuje puno bolji ambijent u kojemu će, vjerujem, zaigrati i Ligu prvaka. Siguran sam da ću vas vrlo brzo ponovno posjetiti i uživati u punom sjaju Maksimira", prenio je Modrić svoje dojmove za službenu stranicu NK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo