LP: MANCHESTER UNITED - ARSENAL 1-0 / Wenger: United je bio bolji, sretni smo što nismo primili još koji pogodak

Image

Pobjednički pogodak u prvoj utakmici polufinala postigao je John O'Shea u 19. minuti.

30.4.2009.
8:47
VOYO logo

Manchester United slavio je 1-0 nad Arsenalom u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Old Trafordu. Pobjednički pogodak postigao je John O'Shea čestitajući si rođendan (četvrtak) tako na najbolji mogući način.

" Točno smo ispunili cilj. On je bio pobijediti i sačuvati našu mrežu netaknutom. Istina je da smo mogli i uvjerljiviji slaviti, zabiti još koji pogodak, ali mi smo zadovoljni. Bili smo bolja momčad i pozitivno smo najavili uzvrat za šest dana", rekao je O'Shea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Manchester bio bolja momčad u srijedu navečer potvrdio je i menadžer Arsenala Arsene Wenger.

"Primili smo jedan i sreća je da nismo još koji. Manchester United je bio bolja momčad i na samom početku su imali nekoliko prilika nakon kojih je rezultat mogao biti i veći. Željeli smo, ali nismo bili kreativni koliko smo htjeli biti. Manchester je bio snažan, držali su nas u šaci i stvarali prilike. Moramo biti sretni ovakvim ishodom, ali isto tako obećati bolju igru za uzvrat. Naše šanse za prolaz nisu smanjenje. Sljedećeg tjedna će Arsenal sigurno biti drugačiji i ovaj rezultat nam mnogo toga može ponuditi u uzvratu, zaključio je Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Dobro smo kontrolirali loptu, dobro se kretali i držali smo jako visok tempo igre. Možda smo mogli zabiti i četiri gola, ali da ste me prije utakmice pitali što želim od ovog dvoboja, rekao bih da želim pobjedu bez primljenog gola", rekao je menadžer Uniteda Alex Ferguson i dodao: "Ništa još niije gotovo, ali mi znamo da možemo zabiti u Londonu i to je veliki problem s kojim se Arsenal mora suočiti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo