FORMULA 1 / Webber se po kiši najbolje snašao

Image

Kvalifikacijsku utrku VN Malezije ometala je kiša, a najbolje se snašao Austrijanac Mark Webber pa će u nedjelju startati prvi. Branitelj naslova Britanac Jenson Button kvalifikacije je za zaključio na skromnom 17. mjestu

3.4.2010.
10:48
VOYO logo

SEPANG - Australac Mark Webber u Red Bullu ostvario je najbolje vrijeme na subotnjim kvalifikacijama i u nedjelju će na Velikoj nagradi Malezije na stazi u Sepangu startati s prve pozicije.

Kvalifikacije je ometala kiša koja je u jednom trenutku toliko jako padala da je natjecanje prekinuto na skoro 20 minuta. U brojnim promjenama vremena najbolje se snašao Webber koji je stigao do drugog "pole positiona" u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo vrijeme ostvario je Nijemac Nico Rosberg (Mercedes), dok je treći bio njegov sunarodnjak Sebastian Vettel (Red Bull). Povratnik u F1, Nijemac Michael Schumacher (Mercedes) ostvario je osmo vrijeme.

Branitelj naslova Britanac Jenson Button (McLaren-Mercedes) kvalifikacije je za zaključio na skromnom 17. mjestu, a njegov momčadski kolega Lewis Hamilton bio je tek 20. Očajan nastup imali su i piloti Ferrarija, Fernando Alonso je zauzeo 19. mjesto, a Felipe Massa je bio 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo