DERBI PRIPAO ROMI / 'Vučica' osvojila bitku za Vječni grad

Image
Foto: AP

Uspješan je bio i prvak Juventus koji je u Torinu porazio Veronu 2-1. Strijelci za 'Staru damu' bili su Carlos Tevez (40) i Fernando Llorente (45+3), a za goste Fabrizio Cacciatore (36).

22.9.2013.
17:18
AP
VOYO logo

RIM - U jednom od najvećih gradskih derbija na svijetu Roma je na rimskom Olimpicu pobijedila Lazio 2-0 i vratila se na vrh ljestvice Serie A s maksimalnih 12 bodova.

Ovom pobjedom Roma je ostvarila prvu pobjedu u 'Derby della Capitale' nakon četiri uzastopna neuspjeha. Romu su do pobjede predvodili FedericoBalzaretti (63) i AdemLjajić (90-11m). Gosti su od 82. minute igrali bez isključenog AndreaDiasa. U rimskom derbiju Hrvatska je imala dva predstavnika. TinJedvaj je sjedio na klupi Rome, dok je među pričuvama Lazia bio JosipElez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važne bodove dohvatila je i Fiorentina porazivši u Bergamu Atalantu 2-0 golovima MatiasaFernandeza (41) i GiuseppeaRossija (69). Mladi hrvatski napadač AnteRebić utakmicu je pratio s klupe 'viola' dok je MarkoLivaja za domaći sastav odigrao posljednjih 17 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspješan je bio i prvak Juventus koji je u Torinu porazio Veronu 2-1. Strijelci za 'Staru damu' bili su CarlosTevez (40) i FernandoLlorente (45+3), a za goste FabrizioCacciatore (36).

Na ljestvici vodi Roma s 12 bodova, dok Inter, Fiorentina i Juventus imaju po 10 bodova. Večeras je na rasporedu još jedan derbi, a sastaju se Milan i Napoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo