OLA U FORMI /

'Vrući' Olić zabio i asistirao za 'vukove'

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatski reprezetativac Ivica Olić bio je strijelac i asistent za "vukove" u visokoj pobjedi protiv Moenchengladbacha.

27.4.2013.
18:04
PIXSELL
VOYO logo

U 31. kolu nogometnog prvenstva Njemačke Wolfsburg je pobijedio Borussiju iz Moenchengladbacha sa 3-1, a hrvatski reprezetativac Ivica Olić bio je strijelac i asistent za "vukove". Olić je ove sezone u Bundesligi upisao 9 golova i 4 asistencije, te još 4 gola u njemačkom Kupu.

Wolfsburg je poveo golom Maximiliana Arnolda u 34. minuti, a na 1-1 je poravnao Peniel Mlapa u 52. No, onda na scenu stupa najbolji strijelac Wolfsburga Ivica Olić. U 61. minuti zabija za 2-1, a potom je asistirao Diegu u 75. minuti za konačnih 3-1. Olić je igrao do 78. minute, a Ivan Perišić, koji je tek nadavno počeo trenirati nakon ozljede, bio je na klupi za pričuve Wolfsburga.



Bayern je svladao Freiburg sa 1-0, a strijelac je bio Xherdan Shaqiri u 35. minuti. Mario Mandžukić igrao je do 74. minute za Bayern, namjestio je dvije dobre prilike svojim suigračima i pogodio gredu. Prvo je u 20. minuti asistirao Shaqiriju, a u 36. Luizu Gustavu, da bi u 58. minuti "lobao" vratara Baumanna, ali lopta pogađa gredu.

Ivan Santini ušao je u igru u 64. minuti za Freiburg. Bayer Leverkusen pobijedio je Werder sa 1-0, a Mateo Pavlović bio je na klupi za pričuve Werdera

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike