brleković odgovorio šukeru /

'Vrlo rado ću se odazvati na sud, ali neka da na uvid koliko je potrošio na račun Saveza'

'Drago mi je što sam bio u Londonu i Bangkoku, a u HNS-u ću biti četiri godine', tako je Davor Šuker u ekskluzivnom razgovoru za RTL odgovorio svima koji su ga prozivali. A u protekla dva tjedna Šuker je bio jedan od najtraženijih ljudi u zemlji.

7.12.2014.
18:47
VOYO logo

Dvoboj dvojice predsjednika nastavljen je i u ekskluzivnom intervjuu

'Sport sportašima politika političarima, želimo da bude odvojen. Ako je policija zabranila, pa onda je to njihov posao ako smo u Europskoj uniji pa tukli smo se prije nekoliko godina, joj bit će nam bolje u Europskoj uniji, pa držimo se tih zakona' , rekao je Davor Šuker u intervjuu za RTL.

No predsjednik čini se smatra, da se savez ne drži zakona.

'Rekao je sport sportašima, politika političarima. Da, a zakoni svim građanima Republike Hrvatske", kazao je predsjednik RH Ivo Josipović.

Josipović je Šukera napadao i prije neodigranog derbija, za koji je predsjednik Saveza saznao u Londonu.

"Zgrozio sam se! Da, je neodgovorno od strane jednog kluba, jer možeš imat puno problema, ali derbi Clasico, sevillski derbi uvijek se mora odigrat. Navijači su da navijaju , navijači su da bodre svoj klub, navijači ne mogu voditi politiku", prokomentirao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Splitu su na Šukerovo obraćanje i stav čekali 15 dana i na kraju ostali zakopčani.

"U krugu smo se dogovorili da zasad nema nikakvih komentara jer smatramo da nekakvo javno prepucavanje nema smisla", kazao je Ljubo Pavasović Visković, član Nadzornog odbora Hajduka.

A prepucavanje na relaciji Brleković - Šuker završit će kao što je i najavio - na sudu. 

"Izgleda da je previše knjiga pročitao, ali je neke krive knjige pročitao, i na kraju tužit ću ga, u ponedjeljak ću potpisati tužbu i sigurno da ćemo ići. Ako neko misli da je Davor Šuker 300 tisuća kuna potrošio, onda krivo misli. Davor Šuker nije lud", rekao je predsjednik HNS-a.

Najava tužbe nije prestrašila Brlekovića koji ide dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrlo rado ću se odazvati pozivu na sud, ali ga pozivam da da na uvid javnosti koliko je novca potrošeno na račun čekova i kartica', rekao je Ivan Brleković, bivši dopredsjednik HNS-a

Šuker je najavio kako se javnosti neće obraćati do proljeća, no za stol s onima koji ga prozivaju uskoro će morati sjesti.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo