vizije i vradžbine / Vrač otkrio pobjednika Svjetskog prvenstva!

Lokalni umjetnici u Brazilu grafitima prekrivaju oronule fasade i usput upozoravaju na iznimno visoku stopu kriminala u njihovoj domovini. Istodobno, jedan lokalni vrač bacio se na posao. Prema njegovim vradžbinama i predviđanjima pobjednici su, zar ste uopće sumnjali, Brazilci. Ali ima on vizije i što se Hrvatske tiče.

29.5.2014.
17:52
VOYO logo

U ruke papir i olovku, jer donosimo vam rezultate utakmica  koje će se održati za dva tjedna. Ne, nemamo dojavu o namještaljkama, već tvrdnje pravog meksičkog vrača koji zna kako će izgledati Svjetsko nogometno prvenstvo.

"Finale će osvojiti Brazil, što govorim od prošle godine. Vjerojatno će se finale igrati protiv Nizozemske, ali Brazil će pobijediti jer igra na svom terenu", tvrdi vrač Antonio Vasquez.

A Hrvatima figa.

"Da, postoji mogućnost da će Meksiko lako pobijediti Kamerun i postoji mogućnost da će pobijediti i Hrvatsku, s jako malom razlikom. Ako i izgubi, Meksiko će ići u sljedeću rundu", smatra vrač.

Vizije su mu svakodnevne. Osim što predviđa bavi se i dubljim analizama.

"Ne vjerujem da će Argentina pobijediti. Osjećam da s Argentincima postoji problem u ključnom trenutku. Njihovo samopoštovanje je jako nisko i u ovom trenutku u zemlji postoji jako puno ekonomskih, socijalnih i vjerskih problema pa mislim da neće dogurati daleko", dodaje Antonio.

Ne moramo biti vračevi da bismo pretpostavili tko će biti prva svjetska kopačka. No, tako prije svega, tvrdi ovaj bradonja, piše u kartama.

"Ronaldo bi mogao biti najbolji igrač. Njegove karte su mi se najbolje otvorile. Kod Messija vidim obiteljske ili druge kritične probleme, čak nekoliko kritičnih problema koji mu neće ići u korist", ističe vrač.

A šarenilo meksičkih misli zamijenit ćemo šarenilom brazilskih zidova. No, ovo šarenilo označava sivilo. Očaj pojedinaca zbog Svjetskog prvenstva izražen kroz poteze spreja. Puno je toga iza nogometnog blještavila o čemu umjetnici ne žele šutjeti.

Više pogledajte u prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo