TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO / Vori podržao Golužu: 'Znam da istina nekog boli'

'Mi smo uvijek tu, mi smo blizu, šesti put u polufinalu, znači da imamo kvalitetu što je najbitnije. Siguran sam da će doći taj dan kada ćemo otići do kraja, to sam uvjeren', rekao je kapetan hrvatski rukometaša Igor Vori po povratku u Hrvatsku.

27.1.2014.
10:21
VOYO logo

"Žal postoji... ovaj put se nismo uspjeli vratiti s medaljom. Ja čestitam svim suigračima, rekao sam im da sam ponosan što smo ostali pravi sportaši i pravi ljudi, što je najbitnije. Imali smo jednog boljeg protivnika od nas, to je bila Španjolska, mi im čestitamo. Bitno je dobre stvari zadržati, a loše popraviti", rekao je kapetan 'Kauboja' Igor Vori.

"Mi smo uvijek tu, mi smo blizu, šesti put u polufinalu, znači da imamo kvalitetu što je najbitnije. Siguran sam da će doći taj dan kada ćemo otići do kraja, to sam uvjeren. Rekao sam na press konferenciji da ovo što je Danska pružila u finalu, da tako (Francuzima) ne bi bilo s njima. Nažalost, nismo uspjeli, nismo osvojili brončanu medalju, Španjolci su bili bolji, očito se nismo uspjeli oporaviti nakon Danaca", komentirao je hrvatski pivot.

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

O Golužinom 'incidentu' nakon poraza o Danske u polufinalu je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su njega krivo interpretirali, uvjeti nisu bili zadovoljavajući. Ne možete mi reći... na tri plate dođe šest reprezentacija na večeru ili ručak, pogledajte koliko to ljudi jede (16-18 igrača i stručni stožeri). Do zadnjih ovih tri-četiri dana u Herningu, ne mogu reći da je bilo loše, lagao bih. Ali sjetite se kako su ekipe bile smještene u Hrvatskoj, hotel s 4 ili 5 zvjezdice. Ja znam da to nekog boli, ali moramo biti iskreni... mislim da je i Karabatić to rekao. Nismo imali adekvatne uvjete, što se tiče van rukometa, to nismo imali".

Što je izjavio izbornik Slavko Goluža nakon Vorijevih izjava pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo