Glavu gore / Vori: 'Moramo razmišljati pozitivno, idemo pobijediti Francuze!'

Danas smo imali slobodan dan da igrači zaborave koliko mogu i da sutra ponovimo jučerašnju borbu, poželio je Vori

22.1.2019.
19:45
VOYO logo

Sreća pa imamo dan odmora nakon Nijemaca. Klasik s Francuzima neće biti s ulogom kakvim smo htjeli, ali neće biti ni malen jer igramo za osiguravanje olimpijskih kvalifikacija.

"Teško je, najviše tu mislim na dečke koji su i protiv Brazila i Njemačke maksimalno se ispraznili, ali trebamo to zaboraviti. Još imamo šansu da protiv Francuza ispunimo cilj koji smo zacrtali prije Svjetskog prvenstva", rekao je "ohlađene" glave direktor reprezentacije Igor Vori pa se vratio na sinoćnju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo 60 minuta na visokoj razini i kad znamo da nam je Cindrić otpao, da je Duvnjak imao problema, da su Musu hvatali grčevi, sve su to razlozi jer i utakmica s Brazilom nije išla smjerom kojim smo htjeli i koštala nas je snage. Trebalo je prebroditi to sve i pripremiti se za Nijemce, ali nismo uspjeli. Danas smo imali slobodan dan da igrači zaborave koliko mogu, da se opuste u glavi i da sutra ponovimo jučerašnju borbu, htijenje i želju i da ćemo doći do te pobjede i cilja."

Što je jučer bilo dobro?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oduševila me obrana 5-1 koju smo igrali fenomenalno. Oni su posljednjih 15 minuta bili bez rješenja, držali smo ih sedam-osam minuta bez gola na punu zonu što je jako dobro. No imali smo definitivno problema u napadu jer ta obrana koju igramo iziskuje puno rada s nogama, kontakt-igra koja uzima puno snaga. Ne mogu reći da je napad bio loš jer nismo napravili puno tehničkih grešaka, ali nedostajao nam je šut izvana koji bi rasteretio Duvnjaka i Karačića. Ali što je, tu je, idemo dalje."

Ako dalje izgubimo od Francuske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebamo razmišljati pozitivno i završiti ovu priču na taj način, pa ćemo vidjeti", zaključio je Vori.

''Propustili ste utakmicu? Sve snimke utakmica možete besplatno pogledati u RTLplay digitalnoj videoteci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo