Vojvođani bojkotuju Mihine „orlove”

„Firmaši” demonstrativno ne dolaze, biće više Škota na „Karađorđu”

26.3.2013.
10:25
VOYO logo

Fudbalska reprezentacija Srbije na večerašnjem meču sa Škotskom neće imati podršku najvatrenijih pristalica Vojvodine, koji su za ubuduće najavili bojkot svih utakmica nacionalnog tima dok je na čelu FSS aktuelna garnitura na čelu sa Tomislavom Karadžićem.

"Utakmica u Zagrebu je samo kap koja je prelila punu čašu nezadovoljstva usled višedecenijskog sistematskog uništavanja fudbala, kako klupskog, tako i reprezentativnog, od strane raznih 'sportskih' radnika. Ne želimo da budemo posmatrači 'raznih menadžerskih igrača zarad procenta' i daljeg urušavanja ugleda fudbalske Srbije. Smatramo da bismo svojim prisustvom dali legitimitet trulom Savezu i najavljujemo da nećemo prisustvovati ni jednoj utakmici, kako u Novom Sadu, tako ni na gostovanju dok celokupno rukovodstvo Saveza ne podnese ostavku. Riba se čisti od glave", navodi se u saopštenju navijačke grupe "Firma 1989".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na večerašnji susret na stadionu "Karađorđe" najavljen dolazak oko 1.000 škotskih navijača pa se lako može dogotiti da gostujuća selekcija ima veću podršku sa tribina nego domaći tim.

Selektor "orlova" Siniša Mihajlović na startu kvalifikacija izabrao je Novi Sad za domaćina utakmica nadajući da bi navijači iz ovog grada velikom podrškom mogli da budu ključni faktor u pobedama ekipe, ali nakon očajnih rezultata i ispadanja iz trke za Mundijal, izgubio podršku celokupne sportske javnosti. Podsetimo, naša reprezentacija posle pet odigranih utakmica u A grupi sa samo četiri osvojena boda deli tek pretposlednje mesto sa Makedonijom, dok Hrvatska i Belgija dele prvu poziciju sa 13 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo