SUPARNIČKE SKUPINE / Vodice: Potukli se makedonski navijači

Image

Oko 150 navijača Makedonije, koji u Hrvatskoj prate SP u rukometu, gađali su se kamenjem te su razbili prozore svojih autobusa. Napravili su štetu od 10.000 kuna.

26.1.2009.
11:28
VOYO logo

ŠIBENIK - Dvije suparničke navijačke skupine iz Makedonije, koje su došle na Svjetsko prvenstvo u rukometu bodriti svoju reprezentaciju, u nedjelju su se sukobile na parkiralištu hotela Punta u Vodicama. Epilog sukoba su porazbijani prozori na autobusima i materijalna šteta od oko 10.000 kuna.

Jedan je navijač zadobio ogrebotine. Riječ je, kako se doznaje u šibenskoj policiji, o 150 navijača iz Bitole i Skopja koji su išli na utakmice u Zadar, a u hotelu Punta su imali su organiziran smještaj. sukobu je prethodila svađa navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je u ovome slučaju riječ o lakšem kaznenom djelu, vozači oštećenih autobusa mogli su podnijeti prijedlog za kazneni progon na osnovi kojeg se podiže prekršajna ili kaznena prijava. No vozači to nisu željeli učiniti pa je šibenska policija o tom događaju izvješće poslala Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo