JOŠ NEMA PREDAJE U LIGI UEFA / Vlak vjeruje u čudo u Udinama

Dinamo u Italiju ne ide s bijelom zastavom. Ponovi li trku i želju iz većeg dijela utakmice sa Spartakom ima šanse, vjeruje modri strateg Marijan Vlak.

28.11.2008.
10:27
VOYO logo

U sasvim izjednačenoj utakmici, Dinamo ipak nije uspio ostvariti pozitivan rezultat protiv moskovskog Spartaka koji je pogotkom Saenka na Maksimiru slavio 1:0. Trener "modrih" Marijan Vlak istaknuo je da je utakmica bila borbena i zahtjevna te da su igrači pokazali veliku želju za pobjedom.  A njome bi si Dinamo širom otvorio vrata proljeća u Europi, čak bi i neodlučeni ishod bio obećavajući. S porazom izgledi za prezimljavanje svedeni su na minimum, ako ih uopće ima obzirom da Dinamo u srijedu gostuje u Udinama.

"Dinamo ne ide u Udine s bijelom zastavom. Ukoliko ponovimo želju i trku iz prvih 70. minuta utakmice sa Spartakom imamo se pravo nadati u čudo", rekao je Vlak.  Dodao je modri strateg da vjeruje u momčad koja je mlada, time i neiskusna, ali perspektivna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, trener Spartaka Michael Laudrup likovao je u pobjedi.  "Ova je pobjeda bila strašno važna za nas. Bila je to otvorena utakmica, međutim mi smo uspjeli pobijediti. Nadamo se da ćemo slaviti u srijedu i u Nizozemskoj, što bi značilo da smo se kvalificirali u sljedeći krug".

Zamoljen da prokomentira Dinamove šanse protiv Udinesea rekao je da će klubu iz Maksimirske biti teško, ali da šanse, svakako, postoje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslušajte izjave aktera utakmice

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo