DRAMA ZBOG DINAMA / Vlak u bolnici, Šokoti prijete smrću

Image

Nakon otkaza u Dinamu, bivšem je treneru naglo pozlilo, a otpisanom je napadaču nepoznata osoba telefonom navodno više puta poručila da će "završiti kao Pukanić".

17.3.2009.
8:32
VOYO logo

ZAGREB - Bivši trener Dinama Marijan Vlak te napadač Tomo Šokota, kojima je izvršni dopredsjednik kluba iz Maksimira Zdravko Mamić preko noći i bez dodatnih objašnjenja "dao nogu", proživljavaju  prave životne drame.

Tako je Mamiću uvijek vjerni Vlak, koji je gotovo u suzama dočekao odluku o otkazu, zbog lošeg zdravstvenog stanja završio u zagrebačkoj bolnici Rebro, dok je otpisanom napadaču, prema sazanjima Jutarnjeg lista, nepoznata osoba s telefonske govornice navodno više puta zaprijetila smrću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako doznaju Sportske novosti, Vlaku je iznenada pozlilo, tlak mu je narastao do zabrinjavajuće razine te su se pojavili problemi sa srcem. Nakon što su obavljene hitne pretrage, trebao je biti hospitaliziran, ali je na osobni zahtjev pušten kući.

Vlakov pomoćnik Hrvoje Braović objasnio je novinarima da se Vlaku "previše toga nakupilo u posljednje vrijeme te da mu organizam jednostavno nije izdržao".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se pak Šokote tiče, njemu telefon ne prestaje zvoniti. No, nepoznata osoba s druge strane ne nudi mu nove ugovore, već mu navodno poručuje da se "makne od Dinama i Mamića kako ne bi završio kao Pukanić'. Pozivi su upućeni s telefonskih govornica iz raznih dijelova Zagreba, piše Jutarnji list.

Šokota nije želio komentirati cijeli slučaj, a iz Uprave Dinama poručili su da ništa ne znaju o prijetnjama te da se ne žele baviti nagađanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo