PEREZ SLAŽE MEGAMOMČAD / Villa odabrao Real, a Ribery blizu dolaska

Image

Španjolac je odluku obznanio nakon pobjede svoje reprezentacije protiv Iraka u JAR-u, a za dolazak Francuza lobira njegov zemljak Zidane.

18.6.2009.
17:17
VOYO logo

Još jedna nedoumica je riješena, još jedno obećanje ispunio je predsjednik Reala Florentino Perez. Trenutačno najtraženiji napadač na tržištu, Španjolac David Villa rekao je novinarima nakon pobjede protiv Iraka u JAR-u da je odlučio u kojem će klubu nastaviti karijeru.

"Odlučio sam!  Odabrao sam klub u koji želim. Moj menadžer radi na tome. Osjećam se sjajno jer u mojoj glavi ne postoje nedoumice", izjavio je Villa, a svi španjolski mediji, pozivajući se na neslužbene izvore, navode da je riječ o madridskom Realu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Davida Villu Manchester United je nudio 53 milijuna, Barcelona 40, ali se napadač Valencije odlučio za Real.  

No, čini se da Perez, koji se pokazao kao vrlo dobar pregovarač koji lako poseže duboko u novčanik, neće stati na Villi. Iako je muenchenski Bayern rekao da se nikako ne želi odreći usluga Francka Riberyja, čini se da je Francuz na pragu svlačionice "Kraljevskog kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prelazak Francka Riberyja u Real blizu j erealizacije", rekao je za La Parisien Zinedine Zidane koji trenutačno radi kao savjetnik predsjednika Reala. Dodao je da je maksimalno angažiran na postizanju dogovora s Bavarcima.

S druge strane, Bayern je odbio 55 milijuna eura odštete Reala za Riberyja, pišu njemačke novine. "Upravni odbor jednoglasno je odlučio da Ribery neće biti stavljen na transfer listu, stoji na službenim stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo