[VIDEO] POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO MANDŽUKIĆEV DEBI U DRESU MILANA: / Ušao je s klupe i odmah imao ogromnu šansu

Image

Ante Rebić, koji se vratio u momčad Milana nakon što se oporavio od koronavirusa, te Mario Mandžukić, koji je stigao u klub početkom tjedna, igrali su od 70. minute

23.1.2021.
20:35
VOYO logo

Vodeći dvojac talijanskog nogometnog prvenstva, Milan i Inter, u svojim je susretima 19. kola osvojio samo bod, Milan je izgubio kao domaćin od Atalante sa 0:3, dok je istovremeno Inter na gostovanju kod Udinesea odigrao samo 0-0.

Atalanta je na San Siru u potpunosti nadigrala lidera prvenstva te stigla do pobjede golovima Romera (26'), Iličića (53'-11m) i Zapate (77').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić i Mandžukić igrali od 70. minute

Ante Rebić, koji se vratio u momčad Milana nakon što se oporavio od koronavirusa, te Mario Mandžukić, koji je stigao u klub početkom tjedna, igrali su od 70. minute. Nakon desetak sekundi igre mogao je zabiti, ali je gostujući vratar obranio njegov udarac. U momčadi Atalante Boško Šutalo ostao na klupi, a Mario Pašalić nije konkurirao za nastup.

Pogledajte Mandžukićeve najbolje poteze u utakmici OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je imao priliku pobjedom u Udinama bodovno se poravnati s Milanom na polovici prvenstva, no nije uspio zatresti mrežu suparnika, a da bi to bilo priznato kao pogodak. Marcelo Brozović igrao je čitav susret za Inter dok je Ivan Perišić u igru ušao u 70. minuti. Milan je stoga ostao na vrhu sa 43 boda, dva više od drugog Intera, a šest više od treće Rome koja je u prvom susretu dana na svom terenu svladala Speziju sa 4-3 (1-1), dok je Atalanta četvrta sa 36 bodova. Udinese je, pak, ostao 15. sa 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo