Pogledajte video / Kockice vladaju Kalinjingradom: Navijači stigli čak i iz Australije

Trgovi i kafići u Kalinjingradu ispunjeni su hrvatskim navijačima. Zastave su posvuda, navijači stižu iz cijele Hrvatske, ali i drugih dijelova svijeta

15.6.2018.
14:46
VOYO logo

Nešto više od 24 sata prije hrvatskog otvaranja Mundijala, protiv Nigerije, navijači Vatrenih preplavili su Kaljiningrad, gdje će sutra od 20.00 sati biti izveden početni udarac.

>> Hrvatska vojska sa Sljemena poslala poruku: 'Sretno Vatreni!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Poznata newyorška zgrada svijetlila u hrvatskim bojama

Barem 4.000 hrvatskih navijača bit će na stadionu kapaciteta 35.000 gledatelja u ruskoj eksklavi. Naši reporteri ondje su već zatekli stotine navijača, među kojima su nogometni zaljubljenici iz čitave Hrvatske, BiH, kao i iz Austrije, Njemačke, čak i Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatekli smo, naime, navijača iz Sydneyja, koji je potekao tisuće kilometara do Kaljiningrada. Navijači stižu raznim prijevoznim sredstvima, preko raznih granica: od poljske, litavske ili iz smjera Rusije.

>> Vatrenima prijeti napadač Arsenala: 'Super orlovi će daleko letjeti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U RTL-u Danas od 18.30 sati pogledajte kako izgleda ozračje u Kaljiningradu, kao i razgovor s najbogatijim Hrvatom u Rusiji, Kralj piletine Stefanom Vlahovićem, čije proizvode na stolu svakoga dana ima svaki treći Rus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo