[VIDEO] EKSPLOZIVAN SUSRET MIKEA TYSONA I JONA JONESA: / Čim se se vidjeli poletjele su šake

Image
Foto: Screenshot

Snimka je opet postala viralna

28.12.2020.
13:23
Screenshot
VOYO logo

Po mnogima najbolji MMA borac svih vremena, JonJones, naletio je jednom prilikom na boksačku legendu MikeaTysona. Bilo je to prije šest godina kada se pripremao za obranu naslova UFC-ova prvaka protiv Daniela Cormiera. Srećom po njihove fanove kamere su zabilježile taj trenutak, a Jones je snimku podijelio na društvenim mrežama. Snimka je opet postala viralna nakon što ju je opet objavio Sport Bible.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones se trenutačno priprema za prelazak u tešku kategoriju. Odmah nakon borme između Stipe Miočića i Cormiera najavio je svoj pohod na titulu, međutim prvi Miočićev izazivač je Francis Ngannou pa će morati malo pričekati na svoj red.

A u međuvremenu, Tyson se nedavno vratio u ring. Krajem studenog u ekshibicijskom meču borio se protiv Roya Jonesa Jr. Meč je završio bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam opet bio u ringu. Iako su ove dvije minute djelovale kao nekada tri, želim se opet boriti. Moramo ponoviti meč, želim revanš", rekao je na kraju meča Tyson koji se nakon 15 godina vratio u ring. "Zadovoljan sam neriješenim rezultatom", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udarci u tijelo su svakako uzeli danak", kazao je Jones Jr. bivši svjetski prvak u četiri različite težinske kategorije čija je zadnja borba bila 2018.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo