SCHUMACHER ODUSTAO / Vettel osvojio Veliku nagradu Malezije

Image

Riječ je o šestoj Vettelovoj pobjedi u karijeri. Drugi je bio Webber, a treći Rosberg. Schumacher je odustao u 11. krugu zbog mehaničkih problema s bolidom.

4.4.2010.
11:26
VOYO logo

Njemački vozač Sebastian Vettel (Red Bull) pobijedio je u nedjeljnoj utrci Formule 1 za VN Malezije, što mu je šesta pobjeda u karijeri.

Drugi je bio njegov momčadski kolega Australac Mark Webber, a treće mjesto pripalo je Nijemcu Rosbergu (Mercedes GP). Poljak Robert Kubica (Renault) osvojio je četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher (Mercedes GP) odustao je u 11. krugu zbog mehaničkih problema, a Fernando Alonso (Ferrari), dvostruki svjetski prvak i pobjednik prve utrke sezone, isto je doživio u zadnjem krugu.

U tri ovosezonske utrke Formule 1 na pobjedničko postolje su se penjala trojica vozača - u Bahreinu je slavio Fernando Alonso, u Australiji Jenson Button (McLaren) i sada u Maleziji Sebastian Vettel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Svjetskog prvenstva Formule 1 vodi Felipe Massa sa 39 bodova, a slijede Fernando Alonso i Sebastian Vettel sa 37.

Sljedeća utrka je VN Kine 18. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo