Svjetski prvak /

Verstappen blizu novog ugovora: Zarađivati će nevjerojatnu cifru

Image
Foto: AP Images

Hamilton je trenutno najplaćeniji vozač u sportu s plaćom od 55 milijuna dolara godišnje, a Verstappen će u novom ugovoru biti bok uz bok svojem rivalu.

2.3.2022.
16:22
AP Images
VOYO logo

Samo je pitanje vremena kad će novopečeni prvak Formule 1, Max Verstappen, potpisati novi ugovor s kojim bi produžio vjernost svojem Red Bullu. Prema uglednom portalu De Telegraaf, objava novog ugovora mogla bi doći ovaj tjedan.

Nizozemac će u novom ugovoru zarađivati duplo više novaca nego do sada, a već sada je drugi najplaćeniji vozač u sportu s plaćom od 25 milijuna dolara godišnje. Ipak, Verstappen će biti bogato nagrađen za naslov prvaka i novim ugovorom će postati jedan od najplaćenijih sportaša na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutni ugovor Verstappena ističe na kraju 2023, ali oduvijek je poznato kako i on i Red Bull žele nastaviti zajedničku suradnju. On je s momčadi od 2016. godine, a u karijeri je vozio još samo za Toro Rosso, sestrinsku momčad Red Bulla.

Uz bok Hamiltonu na stazi i izvan nje

Hamilton je trenutno najplaćeniji vozač u sportu s plaćom od 55 milijuna dolara godišnje, a Verstappen će u novom ugovoru biti uz bok svojem rivalu za prošlogodišnji naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbogatiji vozač svih vremena je legendarni Michael Schumacher, čija se vrijednost procjenjuje na 800 milijuna dolara, unatoč činjenici da se nije pojavio u javnosti od skijaškog incidenta 2013. godine.

Bogastvo Hamiltona kreće se oko cifre od 285 milijuna dolara, ali sigurno je da će Britanac i nakon svoje karijere kroz razne sponzore povećati svoje bogatstvo. Što se tiče Verstappena, on će nakon novog ugovora najvjerojatnije biti vezan s Red Bullom do 2027. ili 2028.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo