VELIKI UDARAC ZA DALIĆA: / Inter zbog koronavirusa zabranio Perišiću i Brozoviću dolazak na reprezentativno okupljanje

Image
Foto: AFP

Okupljanje Vatrenih planirano je za ponedjeljak

18.3.2021.
13:24
AFP
VOYO logo

U četvrtak su još dvojica nogometaša vodećeg sastava talijanskog prvenstva milanskog Intera, urugvajski veznjak Matias Vecino te nizozemski stoper Stefan de Vrij, bili pozitivni na testiranju na koronavirus te je stoga milanska lokalna sanitarna agencija odlučila odgoditi subotnji susret 28. kola Serie A u kojemu je Inter trebao ugostiti Sassuolo, objavila je talijanska novinska agencija ANSA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je, inače, objavljeno kako su koronavirusom zaraženi vratar i još jedan veznjak Intera Samir Handanovič i Danilo D'Ambrosio pa je Inter sada zvog novih pozitivnih slučajeva zabranio svim igračima da putuju na reprezentativna okupljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo ujedno znači da MarceloBrozović i IvanPerišić neće biti na raspolaganju izborniku ZlatkuDaliću za početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Brozović je prebolio koronavirus koji je dobio dok je bio s reprezentacijom u Istanbulu, zbog čega je propustio posljednje susrete Lige nacija. Međutim, Inter je jasno napisao za zabranjuje svim igračima odlazak na reprezentativne dužnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska iduću srijedu gostuje u Sloveniji, a potom slijede utakmice u Rijeci s Ciprom i Maltom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo