'Nemamo više šanse za naslov' / Velik udarac za Chelsea i neugodan poraz zbog autogola

Image
Foto: AP

Najviše od današnjih utakmica Premierlige odjeknuo je poraz Chelseaja, koji je značajan udarac za Mourinhovu momčad u borbi za naslov.

29.3.2014.
19:37
AP
VOYO logo

Chelsea Josea Mourinha doživio je neugodan poraz kod Crystal Palacea (0-1) u 32. kolu Engleske lige, te će teško sačuvati vrh ljestvice.

Chelsea je razočarao svojom igrom kod Crystal Palacea, koji se bori za ostanak, a jedini gol na utakmici autogol je Johna Terrya u 52. minuti. Chelseaju je to tek peti poraz u sezoni, a Crystal Palace ih nije pobijedio pune 24 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chelsea više nema šanse osvojiti naslov engleskog prvaka", kazao je Mourinho nakon šokantnog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bluesi' su izgubili s 0-1 autogolom, a iako je londonska momčad i dalje prva na ljestvici, Mourinho je izjavio kako je za Chelsea utrka za prvaka gotova.

"Sada previše ovisimo o drugim rezultatima, a to nikad nije dobro. Znam da je matematički moguće da budemo prvi, ali mje me iskustvo uči da se s ovakvim porazima, kao što se nama dogodilo danas, ne postaje prvakom", kazao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea ima bod više od Liverpoola, dok Manchester City ima tri boda manje, ali i tri utakmice manje od Chelseaja.

Stoke City je kod kuće porazio Hull City s 1-0, a za goste je do 79. minute igrao Nikica Jelavić. Southampton je na svom stadionu "potopio" Newcastle s 4-0, a odličnu utakmicu je odigrao hrvatski branič Dejan Lovren. Cardiff City je bod kod WBA (3-3) spasio pogotkom u petoj minuti sudačke nadoknade, nakon što su domaćini samo minutu prije poveli s 3-2, dok je Swansea s 3-0 deklasirao Norwich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo