VATRENI UOČI NOVE UTAKMICE: / `Navijači? Ne moraju nas gledati`

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se za prijateljsku utakmicu koju će u srijedu u Osijeku odigrati s nacionalnom momčadi Izraela.

21.3.2016.
20:48
VOYO logo

Ćorluka je naglasio da na Euro ne smiju otići s nerealnim očekivanjima. "Trebamo smiriti očekivanja, prije svakog natjecanja najavljujemo velike stvari, pa izletimo u skupini", prenosi njegove riječi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je hrvatski branič prokomentirao situaciju s navijačima koji nisu zadovoljni Hrvatskim nogomentim savezom, a iz tog razloga je i najavljen bojkot utakmica Vatrenih. Ćorluka ne namjerava prisiljavati ljude da ih vole. "Navijači? Ha, ako se netko ne slaže s nečim, uvijek ima dvije opcije: Gledaj ili ne moraš gledati, uživaj ili nemoj uživati... Nema smisla ni siliti narod da nekoga voli", kazao je.

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić
Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukić

Vedran Ćorluka

Halilović zbog žutih kartona ne može konkurirati za nasstup za mladu reprezentaciju protiv Španjolske pa će ga izbornik Čačić imati u svojoj momčadi za utakmice protiv Izraela u srijedu i Mađarske u subotu. On je poručio da je zadovoljan situacijom u Sportuingu iz Gijona gdje igra na posudbi iz velike Barcelone. "Imam veliku minutažu, protiv najvećih momčadi. Uvijek govorim da je španjolska liga najjača", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Osijeku je odlična atmosfera, sjećam se kako je bilo protiv Azerbajdžana - naše odlične utakmice i odličnog navijanja", poručio je Halilović, najmlađi član reprezentacije.

Hrvatski nogometaši trenirali su po prvi puta u novoj opremi, posebno izrađenoj za EURO u Francuskoj. U Gradskom vrtu Izraelu će se suprotstaviti u prvoj garnituri, prepoznatljivoj po crveno-bijelim kvadratićima, dok će tri dana poslije protiv Mađara premijeru imati i druga, plava garnitura koja, također, u svojoj osnovi ima šahovnicu sastavljenu od svjetlijih i tamnijih nijansi plave boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo