NEĆE PET MILIJUNA EURA GODIŠNJE / Van der Vaart odbio Bešiktaš

Image

Nizozemac ne želi napustiti Real osim ako ne ode igrati u Premier League. Igrač bi navodno mogao poslužiti u kao razmjena za Francka Riberyja.

28.8.2009.
11:37
VOYO logo

Nizozemski reprezentativac Rafael Van der Vaart, kojeg Real Madrid želi prodati, odbio je ponudu turskog prvoligaša Bešiktaša iz Istanbula jer više želi igrati u Engleskoj, piše u petak španjolski sportski dnevnik "Marca".

Bešiktaš je predložio 26-godišnjem Van der Vaartu godišnju plaću od pet milijuna eura, ali je Nizozemac odbio, kazavši da neće napustiti Real osim ako ne ode igrati u Premier League, dodaje "Marca".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevnik međutim ne piše koliko je Bešiktaš predložio za transfer Van der Vaarta, koji je stigao 2008. u Real iz Hamburga za oko 13 milijuna eura.

Van der Vaart nije u planovima novog trenera Reala Manuela Pellegrinija kao ni ostali Nizozemci: Klaas-Jan Huntelaar, Wesley Sneijder i Arjen Robben. Prema pisanju dnevnika "AS" u petak on bi mogao poslužiti kao sredstvo za razmjenu za mogući transfer u Real francuskog reprezentativca Francka Riberyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo