KAKAV ZAVRŠETAK! / BOKSAČKA NOĆ NA RTL-u: Mladi lav Allen slomio iskusnog Brownea i teško ga nokautirao!

Meč je krenuo 'sramežljivo', ali u drugoj rundi počeli su sijevati žestoki udarci

20.4.2019.
23:56
VOYO logo

Londonska O2 arena svjedočila je zanimljivim boksačkim mečevima, koji su bili uvertira u borbu 27-godišnjeg Britanca Davea Allena (16-4-2, 13 KO) i 40-godišnjeg Australca LucasaBrownea (28-1, 24 KO), borbu o kojoj se pričalo jedno duže vrijeme i koja nije razočarala jer već u trećoj rundi miljenik domaće publike u stilu je završio priču!

Iako nije bila borba za titulu, određeno je da će trajati maksimalno 12 rundi, što je dostojno istinskog spektakla. I nije razočaralo, jedino što je bio možda prekratak, ali zbog toga teško da će Allen žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ritam od samog početka nije bio na najvišoj razini, ali to nikoga nije trebalo zavarati jer riječ je o borcima koji mogu završiti meč protiv bilo koga jednim udarcem. I nakon početnog ispipavanja snaga, krenulo je "ono pravo". Allen se trudio udarati u tijelo, ali iskusniji Browne je bolje pogađao metu - glavu.

I baš kad se činilo da Australac uspostavlja kontrolu, početkom treće runde prošao je jedan aperkat do njegove brade i tu je sve krenulo nizbrdo. Allen je "osjetio krv", nasrnuo na protivnika i efikasno ga nokautirao. Koliko je pad bio težak, posvjedočila je količina krvi po samom ringu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A sad, kad se Allen dokazao, slijedi ono pravo. Samo, da bi to uspio, morat će ipak početi više i žustrije trenirati. Talent imat, snagu ima, a nakon ove pobjede vjerojatno je i voljni element da se prepusti kvalitetnijem radu prisuta.

Ujedno, uz naše komentatore Antonija Vuksanovića i Marija Preskara, prijenos uživo na sportskom kanalu RTLplaya – RTL Sport dobio je jednu zanimljiviju notu, koju svaki boksački i sportski entuzijasti prepoznaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Registrirajte se besplatno na RTL playkako biste i u budućnosti mogli pratiti sportski program u ponudi RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo