VRAĆA SE ZA MJESEC DANA / Uspješno operirali Ivicu Kostelića

Image

Ivica bi se na snijeg trebao početi vraćati oko Božića, a na utrke Svjetskog kupa početkom sljedeće godine. Do tada će najviše vremena provesti u Daruvarskim toplicama.

13.12.2009.
11:38
VOYO logo

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić uspješno je u nedjelju ujutro operiran u Bruderholz klinici u Baselu i očekuje se da bi se na skijaške staze, ako oporavak bude tekao bez problema, mogao vratiti u siječnju, doznaje se u Hrvatskom skijaškom savezu.

Tijekom polusatne operacije Ivici je atroskopski odstranjen dio prednjeg roga medijalnog meniska. Profesori Claude i Werner Muller su vrlo zadovoljni tijekom operacije i naročito stanjem ostalog dijela koljena i to ligamenata, meniska koji je prije šivan te hrskavice, tako da prema njihovu mišljenju to daje dobru garanciju za kvalitetnu rehabilitaciju i uspješno vrhunsko skijanje idućih četiri do pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica se u Zagreb vraća u ponedjeljak, a dan kasnije će se uputiti kod doktora Egića u Daruvarske toplice na rehabilitaciju. Egić će istovremeno s Ivicom raditi i preventivni tretman za leđa. Ovisno o tijeku rehabilitacije očekuje se da će Ivica lagano početi trčati za tjedan dana, a prvi povratak na snijeg očekuje se oko Božića.

Točan datum povratka na zahtjevne treninge i utrke Svjetskog kupa umnogome će ovisiti upravo o rehabilitaciji, a za očekivati je da će to biti početkom siječnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo