DOBRA UVERTIRA / Uspješna zadnja provjera: Kauboji svladali Island

Image
Foto: PIXSELL

Najučinkovitiji s pet pogodaka u hrvatskoj reprezentaciji bio je Emanuel Štrlek, dok su Ninčević i Duvnjak zabili po četiri gola. Alilović je imao sedam obrana, a Losert pet.

26.7.2012.
14:20
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Hrvatska muška rukometna reprezentacija svladala je u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka Olimpijskih igara Island rezultatom 25:23 (15:12).

Igralo se skraćeno, dva puta po 20 minuta, a oba su izbornika isprobavala taktičke varijante i uigravala svoje momčadi za skorašnji početak olimpijskog turnira. Hrvatska je vodila tijekom cijelog susreta, od početnih 2:0 preko visokih 14:8 do 15:12 na kraju prvog dijela. U drugom, naši su rukometaši vodili 21:16, no Islanđani su na kraju poraz učinili prihvatljivim s konačnih 25:23 za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najučinkovitiji s pet pogodaka u hrvatskoj reprezentaciji bio je EmanuelŠtrlek, dok su Ninčević i Duvnjak zabili po četiri gola. Alilović je imao sedam obrana, a Losert pet.

HRVATSKA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alilović, Losert, Balić (2), Duvnjak (4), Lacković (1), Kopljar, Vori, Gojun (3), Horvat (1), Vuković (1), Buntić (1), Štrlek (5), Čupić (3), Ninčević (4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo