sve sjelo na svoje mjesto / 'Ušli smo nervozno, no potom smo podigli ritam'

Image
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL

'Prve utakmice na prvenstvu uvijek su nezgodne, no mi smo ostvarili cilj i osvojili smo bodove. Svi su dobili priliku, dečki su osjetili atmosferu i dvoranu', kazao je hrvatski izbornik Slavko Goluža.

13.1.2014.
20:41
Daniel Kasap/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža nije skrivao zadovoljstvo nakon uvjerljive pobjede hrvatske reprezentacije protiv Bjelorusije (33-22) na startu europskog prvenstva u Danskoj.

"Prve utakmice na prvenstvu uvijek su nezgodne, no mi smo ostvarili cilj i osvojili smo bodove. Svi su dobili priliku, dečki su osjetili atmosferu i dvoranu. U utakmicu smo ušli pomalo nervozno. Primili smo golove mimo našeg dogovora. Bili smo previše statični u napadu. No kada smo ubrzali protok lopte u napadu, podigli ritam sve je sjelo na svoje mjesto," istaknuo je izbornik Goluža.

U pobjedi protiv Bjelorusije hrvatska krila su postigla ukupno 16 golova, pri čemu su Zlatko Horvat i Ivan Čupić zabili po šest golova.

"Bilo je dosta nervoze na početku susreta. Promašili smo nekoliko čistih šuteva i prilika. Međutim, brzo smo posložili redove i ostvarili uvjerljivu pobjedu. Odlično smo radili na pripremama, dobili obje pripremne utakmice protiv Tunisa, sada i Bjelorusiju. Sada nas čeka Crna Gora. Moramo se maksimalno koncentrirati na idućeg suparnika," kazao je Čupić.

Iduću utakmicu odabranici izbornika Slavka Goluže igrat će u srijedu, 15. siječnja, u 18 sati protiv reprezentacije Crne Gore, a potom dva dana kasnije slijedi okršaj protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike