UNITEDU NE BI POMOGLE NI NAJVEĆE ZVIJEZDE: / Manchesterova ikona rekla istinu koja se mnogim navijačima neće svidjeti

Image

Zna što Manchesteru treba makar se to navijačima baš neće svidjeti

9.6.2019.
15:26
VOYO logo

Manchester United ostao je bez plasmana u Ligu prvaka sljedeće sezone premda je u jednom trenutku izgledalo da mu to mjesto ne može pobjeći, no kako je nestala čarolija koju je donio Ole Gunnar Solskjaer, tako je i Manchester padao.

Norvežanin je dobio povjerenje, a ikona kluba s Old Trafforda Wayne Rooney misli da Unitedu ne bi pomoglo dovođenje nekih zvijezdi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenje mladima

"Prvo što Solskjaer treba napraviti, jest izgraditi momčad, a pod tim ne mislim da će dovođenje jednog ili dva igrača za 100 milijuna funti. Bolje je da potroši 30-40 milijuna funti na igrače koji imaju potencijala i stvara momčad oko tih pet ili šest igrača. Može dovesti Ronalda, Messija, Ramosa il Balea, koštat će 350 milijuna funti, a dobit će dvije godine od njih."

Rooney zna što Manchesteru treba makar se sljedeće riječi trofeja gladnim navijačima baš neće svidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub se mora graditi s mladim igračima, ali oni moraju biti dovoljno dobri. Mislim da će navijači razumjeti da se sljedeće sezone neće boriti za Premiership. Dajmo Oleu vremena sljedeće dvije ili tri godine da napravi momčad koja će se natjecati u Premier ligi i Ligi prvaka. Na momčadima poput Uniteda, Chelseaja, Arsenala, Tottenhama i možda Evertona jest da u sljedeće dvije godine dođu do razine Manchester Cityja i Liverpoola."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo