NA POMOLU REKORDAN TRANSFER / United za Riberyja daje 70 milijuna eura

Image

Prihvati li Bayern ponudu bit će to najveći prelazak jednog nogometaša u povijesti nogometa. Veći i od onog kada je Zidane odlazio iz Juvea u Real.

5.5.2009.
14:55
VOYO logo

Vodeći klub engleske Premier lige i aktualni prvak Lige prvaka, Manchester United, ponudio je Bayernu 70 milijuna eura za Francka Riberyja, tvrdi Guardian. Bude li ponuda u minhenskom klubu prihvaćena bit će to rekordan transfer jednoga nogometaša u povijesti igre. Sadašnji rekordni transfer datira iz 2001. godine, a iznosi 66 milijuna koliko je Real Madrid platio Juventusu za Zinedinea Zidanea.

Riberyjev dolazak među "crvene vragove" mogao bi označiti i siguran prelazak Cristiana Ronalda u redove madridskoga Reala s kojim se povezuje već gotovo godinu dana, a kojeg obećaje predsjednik u dolasku Florentino Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je Ribery sam najavio odlazak iz Münchena ukoliko se Bayern ne kvalificira u Ligu prvaka, a i odbija produljenje ugovora koji mu važi do 2011. godine njegov odlazak iz kluba nije nerealno očekivati. Pogotovo u kontekstu 70 milijuna eura i slabih Bayernovih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo