kupili sve / Ulaznice za finale koje je HNS sinoć pustio u prodaju već su rasprodane

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski nogometni savez odmah je reagirao i kupio sve raspoložive ulaznice ponuđene od strane Fife

14.7.2018.
8:56
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez (HNS) sinoć je objavio kako je u javnu prodaju pušteno još 1230 ulaznica za finale Svjetskog prvenstva, no ulaznice su već rasprodane.

Nakon povijesne pobjede nad Englezima, cijela država i Hrvati diljem svijeta u posebnom domoljubnom i navijačkom ozračju iščekuju nedjeljno finale Vatrenih s Francuzima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak je na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića organiziran svečani doček Hrvatske nogometne reprezentacije koja je ostvarila povijesni uspjeh plasmanom u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, za što će ih potom na Pantovčaku odlikovati predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović.

Hrvatska će prije velikog finala odraditi još jedan trening, a kako je doček usred radnog dana - svi bi najradije dan dolaska najbolje hrvatske nogometne reprezentacije proglasili neradnim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak u 13 sati budite uz RTL kada ćemo UŽIVO prenositi spektakularni doček hrvatskih šampiona u Zagrebu. Cijela Hrvatska bit će na Trgu bana Jelačića, a naši reporteri pratit će svaki trenutak dočeka, od vožnje reprezentativaca u otvorenim autobusima kroz glavni grad do dolaska na Trg gdje ih dočekati tisuće navijača uz pjesme Zaprešić Boysa i Mladena Grdovića. Emisiju će voditi Ana Brdarić Boljat i Ivan Vrdoljak koji će s RTL-ovim sportskim urednicima Markom Vargekom i Filipom Brkićem razgovarati o povijesnom uspjehu hrvatskog nogometa. Emisiju uređuju Borna Keserović i Antonio Vuksanović. Gosti emisije će biti Nikola Jurčević, Marko Naletilić i Ankica Mamić.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo