UHIĆEN AUTOR DEGUTANTNOG GRAFITA: / Policija objavila kojim je riječima mladi prijestupnik opravdao stravične prijetnje

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Šokantan natpis dočekao ga je prošlog utorka

29.6.2020.
15:22
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Piješ, šmrčeš, pušiš s Hajdukovim parama, tribat će ti materi crna marama. Je**n ti mater 120.000 puta. Krepaj gubo.

Ovaj je šokantan grafit osvanuo na kući oca Hajdukovog nogometaša Marina Jakoliša u šibenskom naselju Crnici. Dogodilo se to nakon bolnog poraza od Lokomotive prije desetak dana. Naime, Lokosi su velikim preokretom na stadionu u Kranjčevićevoj od zaostatka 0-2 došli do pobjede 3-2 i drugog mjesta na ljestvici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj poraz očito nije dobro sjeo nekim Hajdukovim navijačima te su pronašli glavnog krivca za loš rezultate. Šibenska policija objavila je pak u ponedjeljak da su pronašli osobu zaslužnu za ‘ukrašavanje’ Jakoliševe obiteljske kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao javlja Šibenik.in, policija je navela da je 23-godišnjak grafit ispisao zbog 'nezadovoljstva nogometnom igrom sina oštećenog 55-godišnjaka', a šteta je procijenjena na oko 1000 kuna.

“Hoće li se prijetnja okarakterizirati kao kazneno djelo, ovisi o osobi kojoj se prijeti odnosno kako ta osoba doživljava prijetnju i je li prijetnja kod nje/njega izazvala osjećaj straha. U ovom slučaju nije te zato nije podnijeta kaznena prijava za prijetnju”, pojasnila je glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo