a izbornik je nezadovoljan... / UEFA proglasila Hrvatsku najboljom momčadi tjedna

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je izbornik Niko Kovač nakon pobjede Hrvatske prema svojim reprezentativcima bio vrlo kritičan, izvedba njihovih igrača očito je zadovoljila čak i elitne standarde krovne europske nogometne organizacije

1.4.2015.
13:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija protekle je subote na Maksimiru u kvalifikacijama za Euro 2016. svladala Norvešku s visokih 5-1, a osim tri boda, nagradu je dobila i u obliku vrijednog priznanja od strane UEFA-e.

Iako je izbornik Niko Kovač nakon pobjede Hrvatske prema svojim reprezentativcima bio vrlo kritičan, izvedba njihovih igrača očito je zadovoljila čak i elitne standarde krovne europske nogometne organizacije.

"Hrvatska je subotu dočekala na vrhu skupine H, no znala je da će, izgubi li od Norveške, a Italija pobijedi Bugarsku, pasti na treće mjestu. Umjesto toga, momčad inspirirana Lukom Modrićem moćno je slavila 5-1 u Zagrebu, a uz to, Italija je u Bugarskoj odigrala 2-2, čim je Hrvatska ostala na vrhu skupine uoči gostovanja 'Azzura' u lipnju", piše u UEFA-inom objašnjenju.

Najbolji igrač prošlog tjedna je Velšanin Gareth Bale koji je asistirao za jedan i zabio dva gola u pobjedi nad Izraelom 3-0 u subotu, dok je najljepši zgoditak postigal Gibraltarac Lee Casciaro, koji je postigao povijesni prvi pogodak Gibraltara u službenim utakmicama u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo